Tendinte in machiajul de zi cu zi 2013

Data Added: Mar 17, 2013

Makeup

Uneori uităm că machiajul are în primul rând menirea de a înfrumuseţa prin mijloace subtile fizionomia purtătoarei, în încercarea de a îmbunătăţi condiţia tenului, de a obţine simetria feţei şi de a reliefa cele mai frumoase trăsături ale chipului.
Machiajul natural nu trebuie neapărat să capete transparenţa unui machiaj “Bare face”, întâlnit cel mai adesea în reclamele pe care le vedem în revistele glossy la cosmetice.
Din contra, dacă în cazul celui din urmă, tenul tenul trebuie să fie puţin lucios, sprâncenele păstrate cât mai naturale, iar buzele doar acoperite de gloss, chintesenţa machiajului natural de zi constă tocmai în matifierea tenului şi păstrarea acestuia ca atare pe tot parcursul zilei.

Pentru asta nu ai nevoie de multe produse de machiaj, prin urmare o trusă de machiaj de baza formată dintr-un fond de ten bun, o pudră de faţa, o paletă de farduri neutre şi un ruj/creion de buze rose îţi va fi suficientă.
Pentru machiajul ochilor poţi folosi şi un contur maron pe linia genelor superioare, care îţi va evidentia privirea, însă niciodată nu face greşeala de a crede că eyeliner-ul lichid se pretează pe acest look. Poţi folosi atât mascara maro, cât şi în varianta clasică, pe negru, însă dacă ar fi să alegi între o periuţă pentru volum şi una pentru alungire, ţi-aş recomanda-o pe cea din urmă, mult mai adecvată pentru a obţine un look natural, de zi.
Sursa: one.ro

Tunsori femei pentru par scurt Hairstyle 2012-2013 Tunsori femei pentru par scurt Hairstyle 2012-2013

Top 10 Cele mai frumoase rochii de mireasa Top 10 Cele mai frumoase rochii de mireasa

Interviu cu Dumnezeu Interviu cu Dumnezeu

Toate campurile sunt obligatorii
Nume si Prenume:
Email:
Oras/Localitate:
Comentariu:
Cod Securitate: 2+2=